H parantos nyayogikeun game Dasar sareng jasa dilacak di dieu saprak 2002.
Bahasa

Kasus

HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian gawé babarengan
HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian gawé babarengan
HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal kasepakatan kerjasama jangka panjang
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese