HS parantos nyayogikeun percetakan produk sareng bungkusan ngarobih solusi layanan one-stop saprak 2002.

Bahasa
PRODUK UTAMA
Percetakan produk khusus sareng desain bungkusan anu dipersonalisasi, nyiptakeun paket anu unik pikeun gambar mérek anjeun, ningkatkeun pamasaran produk. Ngagaduhan langkung ti 40 tim desain bungkusan berpengalaman, langkung ti 10 taun pangalaman industri, diluyukeun sareng kabutuhan anjeun, ngan ukur pikeun produk anjeun khusus kustomisasi swasta, nolak nyarupaan, produk anu dijual di Jepang, Jérman, Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, desainna pangaruh parantos dikenal sacara luas.

Hongsheng, Salaku salah sahiji perusahaan percetakan sareng bungkusan anu pangsaéna di Cina, Utamana khusus pikeun kaulinan dewan, buku gambar, buku tilu diménsi, cocooan éléktronik pendidikan barudak, alat bantu pengajaran, kotak warna butik, kotak kado kelas luhur, profesional pikeun nyayogikeun nasabah kalayan rupa-rupa produk cetak.
MACA DEUI
Kulawarga pendidikan lucu lucu kualitas tinggi disesuaikan papan permainan puzzle

Kulawarga pendidikan lucu lucu kualitas tinggi disesuaikan papan permainan puzzle

Jumlah Modél: 2020072902 Is_customised: Leres Bahan: kertas seni Ngaran produk: Jual panas kaulinan tabel méja percetakan kustom olahraga di jero ruangan Wangun: Alun-alun Sértipikat: ISO9001 Logo: Narima Logo Khusus Bérés permukaan: Varnishing herang Nguji: uji tahan panas Kauntungan: jasa factroy hiji-eureun Warna Percetakan: CMYK + PMS Colours Kapadetan: 157g + 1000gsm
2020/10/21
Produsén percetakan kaulinan tabel kaulinan kulawarga teka-teki kualitas luhur

Produsén percetakan kaulinan tabel kaulinan kulawarga teka-teki kualitas luhur

Jumlah Modél: 2020072903 Is_customised: Leres Bahan: kertas seni Ngaran produk: Jual panas kaulinan tabel méja percetakan kustom olahraga di jero ruangan Wangun: Alun-alun Sértipikat: ISO9001 Logo: Narima Logo Khusus Bérés permukaan: Varnishing herang Nguji: uji tahan panas Kauntungan: jasa factroy hiji-eureun Warna Percetakan: CMYK + PMS Colours Kapadetan: 157g + 1000gsm
2020/10/21
Disusun OEM / ODM CMYK kulawarga teka-teki tabel kaulinan pabrikan pabrik

Disusun OEM / ODM CMYK kulawarga teka-teki tabel kaulinan pabrikan pabrik

Jumlah Modél: 2020072904 Is_customised: Leres Bahan: kertas seni, Kertas Seni Glossy Ukuran: Ukuran Custom Warna: CMYK Pakét: karton Panutup: Hésé MOQ: 1000 PCS Nyetak: 4C Nyetak Format Karya Seni: AI PDF OEM: Ditampi Sértipikat: ISO9001
2020/10/21
Disaluyukeun kualitas luhur teka-teki kulawarga kulawarga game CMYK pabrik pabrikan

Disaluyukeun kualitas luhur teka-teki kulawarga kulawarga game CMYK pabrik pabrikan

Jumlah Modél: 2020072905 Is_customised: Leres Bahan: kertas & plastik, Kertas Seni Glossy Ukuran: Ukuran Custom Warna: CMYK Pakét: karton Panutup: Hésé MOQ: 1000 PCS Nyetak: 4C Nyetak Format Karya Seni: AI PDF OEM: Ditampi Sértipikat: ISO9001
2020/10/21
Jasa percetakan produk Pribadi jeung jasa ngarobih
Naha milih urang
Ngadamel gambar mérek unik tina bungkusan anjeun, ningkatkeun kakuatan pamasaran produk.

Kami gaduh langkung ti 40 tim desain bungkusan berpengalaman sareng langkung ti 10 taun pangalaman industri. Urang tiasa ngaropea produk urang numutkeun kabutuhan urang. Kami ngan ukur ngadamel aranjeunna kanggo anjeun. Urang nolak janten sami

Produkna dijual kalayan saé di Jepang, Jérman, Amérika Serikat sareng nagara-nagara sanés, sareng pangaruh desainna parantos dikenal seueur
Kasus SUKSES
Fokus kana percetakan produk sareng bungkusan salami 19 taun, perusahaan kaulinan pendidikan Jepang parantos nunjuk pasanganna. Kantor pusat Dongguan ngagaduhan 8.500 méter pasagi gedong pabrik anu kuat sareng langkung ti 300 tanaga profesional sareng téknis. Dina Séptémber 2017, cabang Huizhou, anu ngaliput daérah langkung ti 20.000 méter pasagi, resmi dioperasikeun. Meunang seueur kahormatan sapertos "Suplier Anu Saé pisan di Propinsi Guangdong", "Sértipikat Evaluasi Suplier", "Kadalapan Puluh Peunteun Boss di Kabupatén Guangzhou", "Kadalapan Puluh Peunteun Boss", Sesuai sareng perusahaan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001.
MACA DEUI
HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian gawé babarengan

HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian gawé babarengan

HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal kasepakatan kerjasama jangka panjang
2020/07/30
Hongsheng nyayogikeun anjeun nganggo solusi percetakan produk sareng bungkusan anu langkung propésional!
TENTANG KAMI
Kusabab didirikeun taun 2001, perusahaan parantos didasarkeun kana prinsip "nasabah heula, kualitas heula; kaunggulan, pamutahiran kontinyu." Dumasar kana pasar, éta parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan pelanggan ti sagala rupa lapisan masarakat. Ngadegkeun sistem kualitas anu sampurna dina taun 2009, lulus sértipikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2015, ngalegaan skala na dina taun 2010 pikeun nutupan legana 8,500 méter pasagi, muka cabang di Huizhou di 2017, ngaliput wilayah 30,000 méter pasagi, sareng ayeuna gaduh sakitar 600 padamel, Aya 3 divisi bisnis: departemen bisnis permainan dewan, departemen bisnis cocooan éléktronik pendidikan barudak, departemen bisnis bungkusan butik.

Ruang lingkup bisnis: buruan papan, buku gambar, buku tilu diménsi, cocooan éléktronik atikan barudak, alat bantu ngajar, kotak warna butik, kotak kado kelas luhur, sacara propésional nyayogikeun nasabah kalayan sagala rupa produk cetak. Alat-alat produksi: mesin cetak Heidelberg, mesin minyak, mesin polishing, mesin laminating, mesin bir, mesin cetak suntikan, SMT, mesin beungkeutan kawat, mesin blister, mesin digital, motong ranjang, mesin tilepan, dll. Jaminan kualitas: sareng set lengkep alat uji coba kualitas sareng tim téknis profesional pikeun mastikeun kualitas produk konsumén.
BISA NGARUU KAMI
Kantun tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak janten kami tiasa masihan anjeun harga gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese