HS ka ofruar shërbime të personalizuara të printimit dhe paketimit të lojërave në bord që nga viti 2002.
Gjuhe

Rastet

Me të gjitha pajisjet e prodhimit, ato na lejojnë të ofrojmë shërbim me një ndalesë, duke përfshirë prodhimin, dizajnin integrues, R&D, prodhimi, kontrolli i cilësisë, menaxhimi i depove, shpërndarja e logjistikës dhe shërbimi ODM/OEM për fëmijët's produkte arsimore. Ne ofrojmë zgjidhje dhe fëmijë'Produktet e mjeteve mësimore, si produkte elektronike edukative, produkte edukative të librave me figura dhe lojëra edukative në tavolinë. 

HAMA dhe kompania jonë kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi afatgjatë
HAMA dhe kompania jonë kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi afatgjatë
HAMA dhe kompania jonë kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi afatgjatë
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj