HS обезбедува приспособена услуга за печатење и пакување на друштвени игри од 2002 година.
Јазик

Случаи

Со сета производствена опрема, тие ни овозможуваат да обезбедиме едношалтерски услуги вклучувајќи производство, интегриран дизајн, Р&Д, производство, контрола на квалитет, управување со магацин, логистичка дистрибуција и ODM/OEM услуга за деца's едукативни производи. Ние нудиме решенија и деца'Производи за наставни помагала, како едукативни електронски производи, едукативни производи од сликовници и едукативни игри на табла. 

ХАМА и нашата компанија постигнаа договор за долгорочна соработка
ХАМА и нашата компанија постигнаа договор за долгорочна соработка
ХАМА и нашата компанија постигнаа договор за долгорочна соработка
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање