HS parantos nyayogikeun percetakan papan kaulinan sareng jasa ngaropéa bungkusan saprak 2002.

Bahasa
PRODUK UTAMA

Desain khusus pikeun percetakan sareng bungkusan produk, nyiptakeun pakét unik pikeun gambar merek anjeun sareng ningkatkeun pamasaran produk anjeun. Perusahaan percetakan boardgame HS ngagaduhan langkung ti 40 tim desain bungkusan anu berpengalaman, langkung ti 10 taun pangalaman industri, disaluyukeun sareng kabutuhan anjeun, ngan ukur pikeun kustomisasi pribadi ekslusif produk anjeun, nolak nyarupaan, produk anu dijual di Jepang, Jérman, Amérika Serikat sareng anu sanés. nagara, pangaruh desain geus dipikawanoh lega.


Hongsheng, Salaku salah sahiji percetakan kartu custom pangalusna sarta produsén kaulinan dewan custom di Cina, Utamana husus dina percetakan dewan kaulinan, percetakan buku gambar, percetakan buku tilu diménsi, Toys éléktronik atikan barudak, AIDS pangajaran, buleud warna butik, sarta luhur- tungtung kotak kado jsb, profésional nyadiakeun konsumén jeung rupa-rupa produk dicitak.

MACA DEUI
OEM tukang ngaput Made Maén Card Game Custom Printing kulawarga Board Game

OEM tukang ngaput Made Maén Card Game Custom Printing kulawarga Board Game

Kusabab 2002, salaku produsén OEM / ODM langsung tur profésional sarta éksportir di Cina, HongSheng pabrik husus dina ngahasilkeun kaulinan dewan, kaulinan kartu, maén kartu, komponén kaulinan, sarta kotak bungkusan.
Percetakan Hongsheng - Kualitas Luhur Disesuaikeun Khusus PET kotak kotak telepon kotak telepon transparan kalayan kait palastik Ungrouped

Percetakan Hongsheng - Kualitas Luhur Disesuaikeun Khusus PET kotak kotak telepon kotak telepon transparan kalayan kait palastik Ungrouped

Sabagéan ageung, penampilan Kotak Kertas, fitur, bungkusan, sareng sajabana tiasa janten faktor penting anu narik para nasabah. Dina prosés ngembangkeun percetakan dewan kaulinan, percetakan kotak warna, kotak kertas, buku, désainer kami geus nuturkeun trend panganyarna na analisa rasa konsumén ', kukituna, nyieun percetakan dewan kaulinan, percetakan kotak warna, kotak kertas, buku unik. dina struktur jeung gaya desain na. Sedengkeun pikeun fitur na, urang nyobian sangkan eta beredar ku ngadopsi bahan baku tingkat tinggi.
Percetakan Hongsheng - Kotak kertas harga pabrik Adat Kualitas Luhur kotak bungkusan telepon sélulér produsén bungkusan percetakan kertas kotak kertas Adat

Percetakan Hongsheng - Kotak kertas harga pabrik Adat Kualitas Luhur kotak bungkusan telepon sélulér produsén bungkusan percetakan kertas kotak kertas Adat

Kotak kertas harga pabrik custom kualitas luhur kotak bungkusan telepon sélulér pabrik percetakan kertas bungkusan geus meunang perhatian tinggi jeung pujian ti customers.Technology ieu dilarapkeun ka hadé minuhan demand.It pasar pasti bakal nampung temperament unik konsumén ' jeung rasa.
Hongsheng Printing - kualitas High teka custom kaulinan indoor token jeung kartu CMYK percetakan keur barudak Hot Sale

Hongsheng Printing - kualitas High teka custom kaulinan indoor token jeung kartu CMYK percetakan keur barudak Hot Sale

Intina, percetakan papan kaulinan, percetakan kotak warna, kotak kertas, kinerja buku sareng kualitasna diputuskeun ku bahan bakuna. Dina hal bahan baku Board Game, aranjeunna geus ngaliwatan loba tés dina komponén kimiawi jeung kinerja maranéhanana. Ku cara kieu, kualitas produk dijamin tina sumberna. Ayeuna, produkna parantos diuji janten unggulan sareng pasipatan anu sanés.
Hongsheng Adat Board Game Card Printing Produsén

Naha milih kami

Jieun gambar merek unik tina bungkusan anjeun, ningkatkeun kakuatan pamasaran produk.


Kami gaduh langkung ti 40 tim desain bungkusan anu berpengalaman sareng langkung ti 10 taun pangalaman industri. Urang bisa ngaropea produk urang nurutkeun pangabutuh urang. Kami ngan ukur ngadamel aranjeunna pikeun anjeun. Urang nolak jadi sarua.


Produk dijual ogé di Jepang, Jérman, AS jeung nagara séjén, sarta pangaruh desain geus dipikawanoh lega.

KASUS SUKSES

Fokus dina percetakan kartu dewan kaulinan sareng bungkusan salami 19 taun, perusahaan kaulinan pendidikan Jepang parantos nunjuk pasangan. Markas Dongguan ngagaduhan 8.500 méter pasagi gedong pabrik anu kuat sareng langkung ti 300 tanaga profésional sareng téknis. Dina Séptémber 2017, cabang Huizhou, anu nyertakeun daérah langkung ti 20,000 méter pasagi, sacara resmi dilaksanakeun. Meunang loba honors kayaning "Suplier Alus Propinsi Guangdong", "Sertipikat Evaluasi Supplier", "The kadalapan Top Ten Boss Awards di Kacamatan Guangzhou", "The kadalapan Top Ten Boss Awards", Conforming mun ISO9001 perusahaan sertifikasi sistem manajemen kualitas.

MACA DEUI
HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian kerjasama jangka panjang

HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian kerjasama jangka panjang

HAMA sareng perusahaan kami parantos ngahontal perjanjian kerjasama jangka panjang
Hongsheng nyayogikeun anjeun percetakan kartu dewan kaulinan khusus sareng solusi bungkusan!

TENTANG KAMI

Kusabab ngadegna di 2001, HS boardgame parusahaan percetakan geus dumasar kana prinsip "customer munggaran, kualitas kahiji; kaunggulan, perbaikan kontinyu". Dumasar kana pasar, éta parantos kéngingkeun kapercayaan sareng dukungan para nasabah tina sagala lapisan kahirupan. Ngadegkeun sistem kualitas sampurna dina 2009, lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional, dimekarkeun skala na di 2010 pikeun nutupan wewengkon 8.500 méter pasagi, dibuka cabang di Huizhou di 2017, ngawengku wewengkon 30.000 méter pasagi, sarta ayeuna boga ngeunaan 600 pagawé , Aya 3 divisi bisnis: departemén bisnis kaulinan dewan, departemén bisnis kaulinan éléktronik atikan barudak, departemén bisnis bungkusan butik.


Wengkuan bisnis percetakan: kaulinan dewan, buku gambar, buku tilu diménsi, Toys éléktronik atikan barudak, AIDS pangajaran, kotak warna butik, kotak kado high-end, professionally nyadiakeun konsumén jeung sagala rupa produk dicitak. Alat-alat produksi: mesin percetakan Heidelberg, mesin minyak, mesin polishing, mesin laminating, mesin bir, mesin suntik molding, SMT, mesin beungkeutan kawat, mesin molotok, mesin digital, motong ranjang, mesin tilepan, jsb Quality jaminan: kalawan set pinuh alat uji kualitas sareng tim téknis profésional pikeun mastikeun kualitas produk percetakan konsumén.

HUBUNGI KAMI
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun