HS ka ofruar shërbime të personalizuara të printimit dhe paketimit të lojërave në bord që nga viti 2002.

Gjuhe
PRODUKTET KRYESORE

Dizajni i personalizuar për printimin dhe paketimin e produktit, krijoni një paketë unike për imazhin e markës tuaj dhe përmirësoni marketingun e produktit tuaj. Kompania e printimit të lojërave të tavolinës HS ka më shumë se 40 ekipe me përvojë të projektimit të paketimit, më shumë se 10 vjet përvojë në industri, të përshtatura për nevojat tuaja, vetëm për produktin tuaj personalizimin ekskluziv privat, të refuzuar të ngjasojë, produkte të shitura në Japoni, Gjermani, Shtetet e Bashkuara dhe të tjera vendet, efekti i dizajnit është njohur gjerësisht.


Hongsheng, Si një nga prodhuesit më të mirë të printimit të kartave me porosi dhe lojërave me porosi në Kinë, i specializuar kryesisht në shtypjen e lojërave në bord, printimin e librave me figura, printimin e librave tredimensionale, lodrat elektronike edukative për fëmijë, mjetet ndihmëse mësimore, kutitë e butikut me ngjyra dhe kuti dhuratash fundore etj, profesionale për t'u ofruar klientëve një shumëllojshmëri produktesh të printuara.

LEXO MË SHUMË
Lojë me letra loje OEM Tailor Made Lojë e Bordit të Familjes Printime me porosi

Lojë me letra loje OEM Tailor Made Lojë e Bordit të Familjes Printime me porosi

Që nga viti 2002, si prodhues dhe eksportues i drejtpërdrejtë dhe profesional OEM/ODM në Kinë, HongSheng Factory është specializuar në prodhimin e lojërave të tavolinës, lojërave me letra, letrave të lojës, komponentëve të lojës dhe kutive të paketimit.
Printim Hongsheng - Kuti e paketimit të kutisë së telefonit me dritare transparente speciale PET me cilësi të lartë të personalizuar me grep plastik të pagrupuar

Printim Hongsheng - Kuti e paketimit të kutisë së telefonit me dritare transparente speciale PET me cilësi të lartë të personalizuar me grep plastik të pagrupuar

Në një masë të madhe, pamja e Paper Boxes, veçoritë, paketimet, etj. mund të jenë faktorët e rëndësishëm që tërheqin klientët. Në procesin e zhvillimit të printimit të lojërave të tavolinës, printimit të kutive me ngjyra, kutisë së letrës, librit, dizajnerët tanë kanë ndjekur trendin më të fundit dhe kanë analizuar shijet e klientëve, duke e bërë kështu unike printimin e lojës së tabelës, printimin e kutive me ngjyra, kutinë letre, librin unik në strukturën dhe stilin e saj të projektimit. Sa i përket veçorive të tij, ne përpiqemi ta bëjmë atë të jashtëzakonshëm duke adoptuar lëndë të para të nivelit të lartë.
Printim Hongsheng - Kuti letre me çmim të personalizuar të fabrikës Kuti letre me cilësi të lartë për paketimin e kutisë së telefonit celular prodhuesi paketim printimi letre Kuti letre me porosi

Printim Hongsheng - Kuti letre me çmim të personalizuar të fabrikës Kuti letre me cilësi të lartë për paketimin e kutisë së telefonit celular prodhuesi paketim printimi letre Kuti letre me porosi

Kuti letre me çmim të personalizuar të fabrikës Kutia e paketimit të kutisë së telefonit celular me cilësi të lartë Paketimi i printimit të letrës nga prodhuesi ka fituar vëmendje dhe vlerësim të lartë nga klientët. Teknologjia zbatohet për të përmbushur më mirë kërkesën e tregut. Ajo me siguri do të akomodojë temperamentin dhe shijen unike të klientëve.
Hongsheng Printing - Shitje e nxehtë e lojërave me puzzle me cilësi të lartë dhe printim kartash CMYK për fëmijë

Hongsheng Printing - Shitje e nxehtë e lojërave me puzzle me cilësi të lartë dhe printim kartash CMYK për fëmijë

Në thelb, printimi i lojërave të tavolinës, printimi i kutive me ngjyra, kutia e letrës, performanca e librit dhe cilësia e tij vendosen kryesisht nga lëndët e para. Për sa i përket lëndëve të para të lojërave të tavolinës, ata kanë kaluar nëpër shumë teste mbi përbërësit e tyre kimikë dhe performancën. Në këtë mënyrë, cilësia e produktit garantohet nga burimi. Aktualisht, produkti është testuar të jetë me veti të shkëlqyera dhe të tjera.
Prodhuesi i printimit të kartave të lojërave me porosi Hongsheng

Pse na zgjodhet ne

Krijoni një imazh unik të markës së paketimit tuaj, përmirësoni fuqinë e marketingut të produktit.


Ne kemi më shumë se 40 ekipe me përvojë të projektimit të paketimit dhe më shumë se 10 vjet përvojë në industri. Ne mund t'i personalizojmë produktet tona sipas nevojave tona. Ne i bëjmë ato vetëm për ju. Ne refuzojmë të jemi të njëjtë.


Produktet shiten mirë në Japoni, Gjermani, SHBA dhe vende të tjera, dhe efekti i dizajnit është njohur gjerësisht.

RAST I SUKSESSHËM

Duke u fokusuar në printimin dhe paketimin e kartave të lojërave me porosi për 19 vjet, kompania japoneze e lodrave edukative ka caktuar një partner. Selia e Dongguan ka 8500 metra katrorë ndërtesa të fuqishme fabrikash dhe më shumë se 300 personel profesional dhe teknik. Në shtator 2017, dega Huizhou, e cila mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 20,000 metra katrorë, u vu zyrtarisht në funksion. Fitoi shumë nderime të tilla si "Furnizuesi i shkëlqyer i Provincës Guangdong", "Certifikata e Vlerësimit të Furnizuesit", "Çmimet e Tetë të Dhjetë Boss Boss në rrethin Guangzhou", "The Eighth Top Ten Boss Awards", Në përputhje me ndërmarrjen e certifikimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001.

LEXO MË SHUMË
HAMA dhe kompania jonë kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi afatgjatë

HAMA dhe kompania jonë kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi afatgjatë

HAMA dhe kompania jonë kanë arritur një marrëveshje bashkëpunimi afatgjatë
Hongsheng ju ofron zgjidhje profesionale për printimin dhe paketimin e kartave të lojërave të bordit!

PËR NE

Që nga themelimi i saj në 2001, kompania e printimit të lojërave tavoline HS është bazuar në parimin "klienti i pari, cilësia në radhë të parë; përsosmëria, përmirësimi i vazhdueshëm". Bazuar në treg, ajo ka fituar besimin dhe mbështetjen e klientëve nga të gjitha sferat e jetës. Krijoi një sistem të përsosur të cilësisë në 2009, kaloi certifikimin ndërkombëtar të sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001:2015, zgjeroi shkallën e tij në 2010 për të mbuluar një sipërfaqe prej 8,500 metrash katrorë, hapi një degë në Huizhou në 2017, mbulon një sipërfaqe prej 30,000 metra katrorë, dhe aktualisht ka rreth 600 punonjës, Ka 3 divizione biznesi: departamenti i biznesit të lojërave në bord, departamenti i biznesit të lodrave elektronike edukative për fëmijë, departamenti i biznesit të paketimit të butikut.


Shtrirja e biznesit të printimit: lojëra në tavolinë, libra me figura, libra tredimensionale, lodra elektronike edukative për fëmijë, mjete mësimore, kuti boutiku me ngjyra, kuti dhuratash të nivelit të lartë, u siguroni klientëve produkte të ndryshme të printuara në mënyrë profesionale. Pajisjet e prodhimit: Makinë printimi Heidelberg, makinë vaji, makinë lustruese, makinë laminuese, makinë birre, makinë formimi me injeksion, SMT, makinë lidhëse teli, makinë blister, makinë dixhitale, shtrat prerës, makinë palosëse, etj. Sigurimi i cilësisë: me një komplet të plotë të pajisjeve të testimit të cilësisë dhe një ekip teknik profesional për të siguruar cilësinë e produkteve të printimit të klientëve.

LIKONI ME NE
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip

Dërgoni kërkesën tuaj