HS wis nyedhiyakake layanan game Dewan lan paket layanan khusus wiwit taun 2002.
Basa

Kasus

HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang
HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang
HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa