HS wis nyediakake solusi layanan layanan mandheg mandhiri sing dicithak wiwit taun 2002.

Basa
PRODUK UTAMA
Desain khusus pencetakan lan kemasan produk khusus, nggawe paket sing unik kanggo gambar merek sampeyan, ningkatake pemasaran produk. Nduwe luwih saka 40 tim desain kemasan sing berpengalaman, pengalaman industri luwih saka 10 taun, disesuaikan karo kebutuhan sampeyan, mung kanggo produk khusus kustomisasi pribadi, ora gelem mirip, produk sing didol ing Jepang, Jerman, Amerika Serikat lan negara liyane, desaine efek wis dikenali umum.

Hongsheng, Minangka salah sawijining perusahaan percetakan lan kemasan paling apik ing China, Utamane khusus kanggo game papan, buku gambar, buku telung dimensi, dolanan elektronik pendidikan bocah, alat bantu mulang, kothak warna butik, kothak hadiah mewah, profesional kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem produk cetak.
Waca liyane
Kothak kemasan produk elektronik bahan ramah lingkungan khusus

Kothak kemasan produk elektronik bahan ramah lingkungan khusus

Nomer Model: 20200902 Tipe Kertas: Papan Bergelombang Penanganan Cetakan: Embossing, Laminasi Glossy, Matt Lamination, Stamping, UV Coating, Varnishing Pesenan Khusus: Nampa Fitur: Aseptik Wangun: Customized, Shape Square Ukuran: Ukuran Kustom Ditampa Werna: Werna CMYK
2020/10/12
Kertu seni cetak OEM / ODM CMYK karo pabrikan papan game abu-abu

Kertu seni cetak OEM / ODM CMYK karo pabrikan papan game abu-abu

Jinis: Biasa Bahan: Kertas, Kertas Seni Glossy Ukuran: Ukuran Khusus Werna: CMYK Paket: Karton Desain: Barang Khusus Panutup: Hard Logo: Nampa Logo Khusus
2020/10/12
OEM / ODM teka-teki CMYK pendidikan edhisi game papan kulawarga lucu

OEM / ODM teka-teki CMYK pendidikan edhisi game papan kulawarga lucu

Jeneng produk: nyetak game papan khusus Nyithak: Nyetak CMYK 4 Werna Logo: Nampa Logo Khusus Sertifikat: ISO9001 Gaya: Cartoon Rampung permukaan: Laminasi Pangiriman: 20-25 dina Fungsi: Kulawarga Lucu
2020/10/12
Meja game kulawarga game kulawarga khusus sing dicithak main kertu cetak khusus

Meja game kulawarga game kulawarga khusus sing dicithak main kertu cetak khusus

Jeneng produk: nyetak game papan khusus Nyithak: Nyetak CMYK 4 Werna Logo: Nampa Logo Khusus Sertifikat: ISO9001 Gaya: Cartoon Rampung permukaan: Laminasi Pangiriman: 20-25 dina MOQ: 1000 Pcs
2020/10/12
Layanan kustomisasi produk percetakan lan kemasan khusus
Napa milih kita
Gawe gambar merek unik saka kemasan sampeyan, tingkatake tenaga pemasaran produk.

Kita duwe luwih saka 40 tim desain kemasan sing pengalaman lan luwih saka 10 taun pengalaman industri. Kita bisa ngatur produk miturut kabutuhan. Kita mung nggawe dheweke kanggo sampeyan. Kita nolak padha

Produk kasebut didol kanthi apik ing Jepang, Jerman, Amerika Serikat lan negara liyane, lan efek desain wis diakoni sacara wiyar
KASUS sing SUKSES
Fokus ing percetakan lan kemasan produk suwene 19 taun, perusahaan dolanan pendidikan Jepang wis milih mitra. Kantor pusat Dongguan duwe 8.500 meter persegi bangunan pabrik sing kuat lan luwih saka 300 tenaga profesional lan teknis. Ing wulan September 2017, cabang Huizhou, sing jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, resmi digunakake. Menang akeh penghargaan kayata "Supplier Banget Provinsi Guangdong", "Sertifikat Evaluasi Pemasok", "Penghargaan Delapan Boss Paling Dhuwur ing Distrik Guangzhou", "Sepuluh Wolu Top Boss Award", Sesuai karo perusahaan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001.
Waca liyane
HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang

HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang

HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang
2020/07/30
Hongsheng nyedhiyakake solusi pencetakan lan kemasan produk sing luwih profesional!
Babagan Kita
Wiwit didegake ing taun 2001, perusahaan kasebut adhedhasar prinsip "pelanggan dhisik, kualitas dhisik; keunggulan, perbaikan terus-terusan." Adasar ing pasar, wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan saka kabeh lapisan masyarakat. Nggawe sistem kualitas sing sampurna ing taun 2009, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2015, nambah skala ing taun 2010 kanggo nutupi area 8.500 meter persegi, mbukak cabang ing Huizhou ing taun 2017, sing jembar 30.000 meter persegi, lan saiki duwe udakara 600 karyawan, Ana 3 divisi bisnis: departemen bisnis game board, departemen bisnis dolanan elektronik pendidikan bocah, departemen bisnis kemasan butik.

Ruang lingkup bisnis: game papan, buku gambar, buku telung dimensi, dolanan elektronik pendidikan bocah, alat bantu mengajar, kothak warna butik, kothak hadiah mewah, kanthi profesional nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem produk cetak. Peralatan produksi: mesin cetak Heidelberg, mesin minyak, mesin polishing, mesin laminasi, mesin bir, mesin cetak injeksi, SMT, mesin ikatan kawat, mesin blister, mesin digital, amben pemotong, mesin lipat, lsp. Jaminan kualitas: kanthi set lengkap peralatan uji coba kualitas lan tim teknis profesional kanggo njamin kualitas produk pelanggan.

GAMPANG KANGGO US

Cukup tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese