HS wis nyediakake layanan printing lan kemasan game papan wiwit taun 2002.

Basa
PRODUK UTAMA

Desain khusus kanggo percetakan lan kemasan produk, nggawe paket unik kanggo gambar merek sampeyan lan ningkatake pemasaran produk sampeyan. Perusahaan percetakan boardgame HS duwe luwih saka 40 tim desain kemasan sing berpengalaman, pengalaman industri luwih saka 10 taun, disesuaikan karo kabutuhan sampeyan, mung kanggo kustomisasi pribadi eksklusif produk sampeyan, ora mirip, produk sing didol ing Jepang, Jerman, Amerika Serikat lan liya-liyane. negara, efek desain wis diakoni sacara wiyar.


Hongsheng, Minangka salah siji saka printing kertu adat paling apik lan Produsèn Papan game adat ing China, utamané specialized ing printing Papan game, printing buku gambar, printing buku telung dimensi, Toys elektronik pendidikan anak, aids mulang, kothak werna butik, lan dhuwur- kothak hadiah pungkasan etc, profesional kanggo nyedhiyani pelanggan karo macem-macem produk dicithak.

Waca liyane
OEM Tailor Made Playing Card Game Custom Printing kulawarga Board Game

OEM Tailor Made Playing Card Game Custom Printing kulawarga Board Game

Wiwit taun 2002, minangka produsen lan eksportir OEM/ODM langsung lan profesional ing China, Pabrik HongSheng khusus mrodhuksi game papan, game kertu, kertu dolanan, komponen game lan kothak kemasan.
Percetakan Hongsheng - Kothak kemasan kothak telpon kaca transparan khusus PET khusus kanthi pancing plastik Ungrouped

Percetakan Hongsheng - Kothak kemasan kothak telpon kaca transparan khusus PET khusus kanthi pancing plastik Ungrouped

Kanggo umume, tampilan, fitur, paket, lan sapiturute Paper Box bisa dadi faktor penting sing narik kawigaten para pelanggan. Ing proses pangembangan papan printing game, printing kothak werna, kothak kertas, buku, desainer kita wis ngetutake tren paling anyar lan nganalisa raos pelanggan, mangkono, nggawe printing Papan game, printing kothak werna, kothak kertas, buku unik. ing struktur lan gaya desain. Minangka fitur, kita nyoba nggawe sing luar biasa kanthi nggunakake bahan mentah tingkat dhuwur.
Percetakan Hongsheng - Kothak kertas rega pabrik khusus Kothak kemasan kasus ponsel Berkualitas Tinggi Produsen kothak cetak kertas Kothak kertas khusus

Percetakan Hongsheng - Kothak kertas rega pabrik khusus Kothak kemasan kasus ponsel Berkualitas Tinggi Produsen kothak cetak kertas Kothak kertas khusus

Kothak kertas rega pabrik Custom High Quality kothak kothak telpon seluler packaging Produsèn kertas printing packaging wis menang manungsa waé dhuwur lan pujian saka customers.Technology Applied kanggo luwih ketemu dikarepake pasar.Iku mesthi bakal nampung temperament unik pelanggan lan rasa.
Hongsheng Printing - Token game njero ruangan teka-teki khusus lan kertu CMYK printing kanggo bocah-bocah Hot Sale

Hongsheng Printing - Token game njero ruangan teka-teki khusus lan kertu CMYK printing kanggo bocah-bocah Hot Sale

Intine, percetakan game papan, percetakan kothak warna, kothak kertas, kinerja buku lan kualitase diputusake kanthi bahan mentah. Ing babagan bahan mentah Game Papan, dheweke wis ngalami akeh tes babagan komponen kimia lan kinerja. Kanthi cara iki, kualitas produk dijamin saka sumber. Saiki, prodhuk kasebut wis diuji dadi apik banget lan sifat liyane.
Hongsheng Custom Papan Game Card Printing Produsen

Apa milih kita

Nggawe gambar merek unik saka kemasan sampeyan, nambah kekuwatan pemasaran produk.


Kita duwe luwih saka 40 tim desain kemasan sing berpengalaman lan luwih saka 10 taun pengalaman industri. Kita bisa ngatur produk kita miturut kabutuhan kita. Kita mung nggawe kanggo sampeyan. Kita nolak dadi padha.


Produk kasebut didol kanthi apik ing Jepang, Jerman, AS lan negara liya, lan efek desain wis diakoni sacara luas.

KASUS SUKSES

Fokus ing printing kertu game papan khusus lan kemasan sajrone 19 taun, perusahaan dolanan pendidikan Jepang wis milih mitra. Markas Dongguan nduweni 8.500 meter persegi bangunan pabrik sing kuat lan luwih saka 300 tenaga profesional lan teknis. Ing September 2017, cabang Huizhou, sing jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, resmi dioperasikake. Menang akeh penghargaan kayata "Pemasok Luar Biasa Provinsi Guangdong", "Sertifikat Evaluasi Pemasok", "Top Ten Boss Awards kaping wolu ing Distrik Guangzhou", "Top Sepuluh Boss Anugrah Kawolu", Selaras karo perusahaan sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001.

Waca liyane
HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang

HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang

HAMA lan perusahaan kita wis entuk persetujuan kerjasama jangka panjang
Hongsheng nyedhiyakake sampeyan kanthi printing kertu game papan khusus lan solusi kemasan!

BABAGAN AWAKE DHEWE

Wiwit diadegake ing taun 2001, perusahaan percetakan boardgame HS adhedhasar prinsip "pelanggan pisanan, kualitas pisanan; keunggulan, dandan terus-terusan." Adhedhasar pasar, wis entuk kapercayan lan dhukungan para pelanggan saka kabeh lapisan masyarakat. Nggawe sistem kualitas sing sampurna ing taun 2009, lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2015, nggedhekake skala ing 2010 kanggo nutupi area 8,500 meter persegi, mbukak cabang ing Huizhou ing 2017, kalebu area 30,000 kothak meter, lan saiki wis bab 600 karyawan , Ana 3 divisi bisnis: departemen bisnis game Papan, departemen bisnis Toys elektronik pendidikan anak, departemen bisnis packaging butik.


Ruang lingkup bisnis percetakan: game papan, buku gambar, buku telung dimensi, dolanan elektronik pendidikan anak, alat bantu pengajaran, kothak warna butik, kothak hadiah dhuwur-dhuwur, kanthi profesional nyedhiyakake macem-macem produk sing dicithak. Peralatan produksi: mesin printing Heidelberg, mesin lenga, mesin polishing, mesin laminating, mesin bir, mesin injeksi ngecor, SMT, mesin ikatan kawat, mesin blister, mesin digital, nglereni amben, mesin lempitan, etc. Quality jaminan: karo pesawat lengkap peralatan testing kualitas lan tim technical profesional kanggo njamin kualitas produk printing pelanggan.

KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan